Save the date – Ontmoetingsdag 14/06/2024

February 9, 2024

Arno Boonants

#EDUXL #lerarenopleiden #verbinden #passievhonderwijs #doener #innovatie

Op vrijdag 14 juni 2024 staat de jaarlijkse Ontmoetingsdag opnieuw op de planning. Een dag waarbij de EhB-VUB-UAB hun partnerschap in de verf willen zetten door beide lerarenopleidingen hun expertise te laten delen. We willen jullie uitnodigen, met als centrale thema van deze dag “Teacher leadership”.

Waarom mag je deze dag niet missen?

Netwerken met directe collega’s en experts uit het (hoger) onderwijs: Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en bouw waardevolle relaties op. En dit terwijl je wandelt tussen verschillende unieke locaties in Brussel.

Praktische tips voor in de klas/school: We delen toegankelijke en bruikbare tips die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijkse onderwijspraktijk.

De ‘Stoefmuur’: Ontdek de CV’s van de afgestudeerde student-leraren.

Actuele onderwijsthema’s in een boeiend debat: Discussieer over onderwerpen die voor jou relevant zijn en ontdek nieuwe perspectieven.

– Presentaties van het praktijkonderzoek op verschillende onderwijslocaties in Brussel:  Wandel mee langs verschillende partners uit het Brusselse onderwijslandschap

Wat kun je verder verwachten?

Hapje en drankje: Geniet van een gezellige en informele sfeer met lekkernijen en verfrissende drankjes.

Gezellig nagesprek: Deel je indrukken en ideeën met collega’s in een ontspannen setting.

Praktisch

Datum: vrijdag 14.06.2024

Tijd: van 10 tot 17 uur

Locatie: Hartje Brussel (meer info volgt)

Houd deze dag vrij in je agenda, want het belooft niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend te worden. Meer details over het programma en aanmelding volgen binnenkort. We kijken ernaar uit om samen met jou deze waardevolle dag te beleven!

Een impressie van de vorige editie is hier terug te vinden.