Zin in meer? Studeer verder aan de VUB of EhB!

July 24, 2023

Manon Engels

#fotografie #studentaangelegenheden #altijdleren

Zin om verder te studeren aan de VUB of de EhB?

Je hebt je bachelor- of masterdiploma op zak. Proficiat!  

En wat nu? Wil jij je graag verder verdiepen en specialiseren voor je het werkveld induikt? Dat kan door nog verder te studeren. Zowel de VUB als de EhB bieden verschillende uitdagende vervolgopleidingen aan.  

Neem een kijkje in het aanbod van onze beide associatiepartners en met welke interessante opleiding jij jouw studietraject kan uitbreiden!  

 

Zit je nog met vragen of wil je graag meer advies? Contacteer dan de (studie)trajectbegeleiders van de VUB of de EhB. Zij staan steeds klaar om jou te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze.  

 

Hoor je graag van studenten zelf hoe zij het ervaren om verder te studeren?  

Emma koos na haar masteropleiding Communicatiewetenschappen aan de VUB voor een creditcontract van de opleiding Multimedia en Creatieve technologie bij de EhB. Door dit flexibel traject, dat ze vormgaf op maat van haar interesses, specialiseert ze zicht doelgericht omdat ze hierna aan de slag wil in de marketingsector.  

 

Brian ging na zijn bacheloropleiding Toerisme- en recreatiemanagement aan de EhB het schakelprogramma Politieke wetenschappen bij de VUB volgen. Politiek prikkelt zijn interesse én hij ziet ook een duidelijke link met zijn vooropleiding.  

Ontdek in de video’s hun volledige getuigenissen over waarom je zou verder studeren!