Jouw inspirerende school in BXL

December 2, 2021

Arno Boonants

#EDUXL #lerarenopleiden #verbinden #passievhonderwijs #doener #innovatie

Jij daar ! Ja Jij !

en al je collega’s leerkrachten – onderhoudspersoneel – directie – administratief personeel – leerlingen – ouders – vrijwilligers en iedereen die jullie school zo uniek en krachtig maakt !

Is jouw school vooruitstrevend op verschillende vlakken?

Willen jullie een inspirerend idee of jouw inspirerende werking delen met jullie collega’s in het Brussels onderwijs?

Wil je nog eens kans maken op een zeer mooie prijs voor jullie school​?

Dan ben je op de juiste pagina en lees zeker verder wat jullie kunnen doen om deel te nemen.Wat is de Inspirerende school?

Met de Inspirerende school wil de UAB de Brusselse scholen de kans geven hun Inspirerende schoolwerkingen in het daglicht te plaatsen.

Nu hoor ik jullie denken wat is dit juist?

Dit kan gaan van; een STEM-werking binnen de Klassen, een leerkracht mentoring systeem, een leuke schoolactiviteit die jaarlijks georganiseerd wordt waaraan leerplandoelstellingen gekoppeld worden, enz… We willen jullie school de kans bieden om jullie werking in de verf te plaatsen en zo andere scholen te inspireren.

Eind Januari zal een selectie gemaakt worden uit alle inzendingen. Er zullen 3 scholen gekozen worden die het meest inspirerende project toelichten. Deze 3 scholen zullen vanaf begin Februari de kans krijgen om hun inspirerende werking uitgebreid toe te lichten. Ze krijgen een camera ploeg over de schoolvloer om dit toe te lichten en van daaruit hun meest inspirerende werking toe te lichten en zodus de school in een positief daglicht te plaatsen. Iedereen zal kunnen stemmen op één van deze drie scholen vanaf begin Maart tot aan de paasvakantie. De prijs van meest inspirerende school van Brussel zal uiteindelijk op Zaterdag 7 Mei uitgereikt worden in Campus Canal met een aantal leuke workshops omtrent innoverend onderwijs met een hapje en drankje.

De 3 laureaten maken kans op leuke prijzen voor de school.

Elke school kan deelnemen !

De enige vereiste voor deze wedstrijd is dat jouw school gevestigd is in het Brusselse.
Alle graden (kleuter, lager, secundair), onderwijsvormen en netten zijn meer dan welkom om hun werking aan te melden!

DOE MEE EN MELD JE AAN

Aanmelden tot 16 – 02 -2022

X